Sol og smarte løsninger

Ælvebruket skal være et sted der det er lett å skape gode minner. Det krever kvalitet som varer.

God kvalitet fra gulv til tak

Alle boligene får en luftig og åpen stue- og kjøkkenløsning. Med unntak av på badet, leveres vegger og tak med malte gipsplater. På gulvet i stue, kjøkken og soverom blir det en flott 14 mm hvitkalket eikeparkett. Gulvet i entréen i 1. etasje får varmekabler og lys grå fliser på 300×300 mm.

Bad
Både bad og entré får LED-downlights med dimming i taket. Baderomsveggene får 600×300 mm flis i fargen lys grå. På gulvet på bad og WC-rom blir det 300×300 mm flis, med 50×50 mm flis rundt sluk. Baderomsinnredningen leveres i hvit glatt type fra kvalitetsleverandøren Vikingbad. Badet får 900×900 mm dusjvegger i glass og vegghengt klosett. Varmekabler i gulvet er selvfølgelig også inkludert.

Kjøkken
En moderne kjøkkeninnredning av typen Vidde Snø fra Sigdal kjøkken eller tilsvarende vil gjøre det lett å gå i gang med matlagingen. Benkeplaten leveres i slitesterk, laminert spon. Oppvaskbenken får nedfellingsbeslag av rustfritt stål og plass til oppvaskmaskin. Komfyr, platetopp og kjøleskap fra kvalitetsleverandøren Electrolux eller tilsvarende er inkludert i leveransen.

Tilvalg
Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen? Kontakt megler for en oversikt over tilvalgsmulighetene dine.

Trinn 1 på 1-2-3

  • 23 boenheter fordelt på 6 rekkehus
  • Fra 130 til 135 m² BRA over to etasjer
  • 4 soverom og 2 bad
  • Romslig takterrasse eller platting mot sørvest
  • Parkering i carport og egen sportsbod
  • Gode solforhold
  • Solcellepanel på taket

4 soverom og 2 bad

Funkisstilen på byggene vil sørge for en plassutnyttelse du ikke får med et tradisjonelt saltak. Hver bolig vil være på mellom 130 og 135 m² BRA og inkludere blant annet åpen stue- og kjøkkenløsning, 4 soverom og 2 bad. Ett av soverommene får også tilhørende walk-in garderobe.

 

Stålkontroll på strøm­regningen

På takene vil det monteres eget solcellepanel. Dette kombinert med balansert ventilasjon med varmegjenvinner, samt isolering etter dagens standard kan bidra til å gjøre strømregningen mindre skummel.

Fint og funksjonelt

I tilknytning til inngangspartiet vil det være en utvendig sportsbod på ca. 5 m². Bilen parkeres enkelt i egen carport. Praktiske detaljer som utekontakt på terrassen og i sportsboden, samt egen utekran for blomstervanning er også på plass.

 

Flotte eneboligtomter

Vil du bygge selv? Trinn 1 inkluderer også 6 flotte eneboligtomter fra ca. 672 til 759 m² uten byggeklausul. Kontakt megler for mer informasjon.